Nagy tapsot kapott az eltiltott pópa, aki megpróbált szexuális kapcsolatot létesíteni egy kiskorúval

A papi tevékenységtől örökre eltiltott Cristian Pomohaci volt a Szeben megyei Zsinna községben a hétvégén tartott fesztivál legünnepeltebb fellépője. 

Az eseményen Szeben, Fehér, Vâlcea és Argeş megyei juhpásztorok vettek részt, a szervezők szerint két nap alatt tízezren fordultak meg a fesztiválon. 

A népdalénekesként is ismert Pomohaci több mint negyven percen át volt színpadon vasárnap, énekelt és viccelődött a közönséggel. Előadása közben dedikált egy dalt a helyi ortodox papnak, aki azonban nem volt jelen az eseményen.

Nagy tapsot kapott a közönségtől, rajongói közül sokan virágokat vittek fel neki a színpadra, köztük egy fiatal nagyszebeni pópa is, aki nem viselt papi ruhát. 

Cristian Pomohaci-ot pénteken bocsátotta el a papságból a gyulafehérvári ortodox érsekség egyházmegyei tanácsa, mivel - egy hangfelvétel tanúsága szerint - megpróbált rávenni egy 17 éves fiút, létesítsen vele szexuális kapcsolatot.

A volt székelymosoni pap ellen a legfőbb ügyészség is eljárást folytat kiskorúak szexuális kizsákmányolás céljából történő toborzásának gyanújával.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?