Nem biztos, hogy öngyilkos lett a negyedikről kizuhanó zilahi diáklány

Erősen ittas állapotban volt az a 21 éves zilahi diáklány, aki szombat hajnalban lezuhant egy nagyváradi tömbház negyedik emeletéről. Az ügyészek szerint nem biztos, hogy öngyilkosság történt – írja az ebihoreanul.ro.

A boncolási jegyzőkönyv szerint az orvosis egyetemi hallgató véralkohol-koncentrációja 1,3 ezrelékes volt, amikor meghalt. Az ügyészeknek a barátja azt nyilatkozta: együtt buliztak egy szórakozóhelyen péntek este, és amikor a hazaértek, a lány „pánikba esett”, mert nem találta a mobiltelefonját.

A fiú azt állítja, hogy nem látta, amikor a barátnője lezuhant az emeletről, mert egy másik helyiségben tartózkodott. Amikor a konyhába lépett, kinézett az ablakon, és észrevette a lány élettelen testét a tömbház előtt.

A Bihar megyei törvényszéki ügyészség gyilkossági szakértői nem zárják ki, hogy az egyetemi hallgató halálát baleset okozta: eddig ismeretlen okokból felállt az ablakpárkányra, megcsúszott, és a mélybe zuhant. Ezt a forgatókönyvet támasztja alá, a lány teste a tömbházépülethez nagyon közel ért földet.

Az ügyészek folytatják a nyomozást ebben az ügyben. 

Kapcsolódók

Kimaradt?