Tragédia Sárközújlaknál: a gyermekükkel együtt haltak meg a leánytestvérek

Frontálisan ütközött hétfőn délután két személygépkocsi Szatmár megyében. Négy személy – egy magyar rendszámú autó utasai – életét vesztette.

A helyi portálok beszámolói szerint a baleset Sárközújlak és Avasfelsőfalu között történt a 19-es országúton. Egy magyarországi autó ütközött eddig ismeretlen okokból frontálisan egy Beszterce-Naszód megyei rendszámú járművel.

A magyarországi autónak mind a négy utasa életét vesztette: egy 45 éves nő és a 18 éves fia, illetve egy 35 éves nő és 5 éves gyermeke. A nők testvérek voltak. A másik autó vezetőjét, egy 21 éves szamosdarai fiatalembert súlyos sérülésekkel szállítottak kórházba.

A szatmar.ro információi szerint a magyarországi autót egy Sárközújlakról származó, de Magyarországon élő nő vezette. A gépkocsivezető 5 éves kisfiának a baleset után még volt pulzusa, de hiába tettek meg mindent megmentéséért a helyszínre érkezett (roham)mentősök,  nem tudták újraéleszteni. A portál úgy tudja: a család a kányaházi tónál volt fürödni délelőtt, onnan igyekeztek hazafelé, hogy le tudják fektetni a kisfiút.

FRISSÍTÉS:  "A 21 éves darai fiatalember, vélhetően a túlzott sebesség miatt elveszítette uralmát saját tulajdonú Mercedes típusú gépkocsija fölött, ami átsodródott  a szemben közlekedők sávjába, ahol összeütközött a magyarországi rendszámú személygépkocsival" – idézte a rendőrség közleményét a szatmar.ro.

Kimaradt?