Súlyos fejsérülést szenvedett Victor Ponta 13 éves fia

Andrei, Victor Ponta volt kormányfő fia azt nyilatkozta, hogy jól érzi magát és reméli, hogy néhány napon belül hazaengedik a Bagdasar Arseni kórházból, ahová egy băicoi-i rögbimérkőzésen elszenvedett fejsérülését követően utalták be. 

„Helló - Andrei vagyok! Ma jobban érzem magam és szeretettel gondolok azokra, akik aggodalmukat fejezték ki fejsérülésem miatt. (...) Köszönöm a mentők és az orvosok munkáját, remélem, két napnál többet nem ülök a fejükön itt, a kórházban. Konstancai ellenfeleinknek pedig azt üzenem, hogy egy csomó pontot szerzek majd 'bosszúból' ellenük a következő meccsen” – írta Andrei Ponta édesapja Facebook oldalára. 

Victor Ponta volt miniszterelnök fiát pénteken szállították kórházba, miután egy rögbimérkőzés közben megsérült a Prahova megyei Băicoi város stadionjában. A 13 éves Andrei Pontát a ploieşti-i megyei kórházba szállították, majd mentővel a bukaresti Bagdasar Arseni kórházba vitték. A mérkőzés során egy 14 éves fiú is megsérült, akit nyaki gerincsérüléssel szállítottak kórházba. 

A baleset Băicoi városának stadionjában történt, ahol az U14-es rögbiturné csoportmérkőzései zajlanak, nyilatkozták az Agerpres hírügynökségnek a Băicoi Aurora klub képviselői. 

Kimaradt?