Összefogott a gyergyói és a békási férfi a galaci ellen

Egy Neamţ megyei Békásról származó és egy gyergyószentmiklósi férfi vert össze egy galaci származású étteremgondnokot szerda este a Gyilkos-tónál, mert ott akartak inni, ahol már nem lehetett.

Szerda este kilenc óra után érkezett a bejelentés a 112-es sürgősségi hívószámon a gyergyószentmiklósi rendőrségre, hogy egy, a Gyilkos-tónál található szórakozóhelyen két férfi súlyosan megsebesített egy harmadikat. A helyszínre érkező rendőrök megállapították, hogy a 23 éves békási P. G. és a 22 éves gyergyószentmiklósi B. M.C. az egyik étterem teraszán záróra után foglaltak helyet, és alkoholos italokat szerettek volna fogyasztani.  A 44 éves, galaci B. C. az étterem gondnoka azonban nem volt hajlandó kiszolgálni őket arra hivatkozva, hogy záróra után már nem lehet rendelni.

A két fiatalnak vélhetően nem tetszett a visszautasító válasz, ezért ütlegelni és rugdosni kezdték az étterem alkalmazottját. A két bántalmazó ellen erőszakos cselekedetek elkövetése, valamint közrendháborítás miatt indult eljárás. A gyergyószentmiklósi bírósági ügyészség vizsgálja tovább az esetet.

 

Kimaradt?