Halálos baleset történt a Hargita megyei Székelyszentléleknél

 

FRISSÍTVE: Egy személy meghalt, kettő megsérült szerdán egy Hargita megyében, Székelyszentlélek közelében történt autóbalesetben.

Az Udvarhelyszéki Közlekedési Info Facebook-csoportban közzétett információk szerint a Csavargó cég kisbusza ütközött egy kisteherautóval. A kisbuszban csak a sofőr ült, utasok nem voltak. A kisteherautóban három személy ült, egyik a helyszínen életét vesztette.

 

Posted by Szasz Levi on Wednesday, June 28, 2017

FRISSÍTÉS: A baleset a 13A jelzésű országút, valamint a 13C jelzésű, Nyikómalomfalva felé vezető országút kereszteződésénél történt. Egy személy életét vesztette és két másik ember megsérült – erősítette meg a Maszolnak a Hargita Megyei Rendőr-felügyelőség szóvivője, Gheorghe Filip.

A baleset miatt teljesen lezárták az említett útszakaszt. A szerencsétlenséget az okozhatta, hogy a kisteherautó vezetője nem adott elsőbbséget a busznak. A forgalmat dél körül részben felszabadították a korlátozás alól, azonban az Udvarhelyi Közlekedési Infó csoport tagjai azt javasolják az arrafelé közlekedőknek, hogy Bogárfalvára felé eltérve kikerülhetik a torlódást.   

Kapcsolódók

Kimaradt?