FRISSÍTVE - Elfogták a szatmárnémeti ámokfutó Audi-sofőrt

 

FRISSÍTVE: Filmbe illő jelenetek zajlottak le Szatmárnémeti új központjában szombat este: egy fiatalember az Audiával szándékosan behajtott egy kaszinó teraszára, átgázolt az utcai bútorzaton, majd megállás nélkül továbbment. Személyi sérülés nem történt, ami nagy szerencse a szemtanúk szerint, mivel gyerekek is játszottak a közelben. 

A helyi portálok értesülései szerint a szatmári fiatal egy korábbi sérelmét bosszúlta meg. Előzőleg ugyanis vitába keveredett a kaszinó biztonsági embereivel, akik a viselkedése miatt nem engedték tovább játszani, és kitessékelték. Ezért T. Florin szombaton 20 óra környékén beült az autójába, majd szándékosan behajtott a szórakozóhely teraszába, elsodorva az asztalokat, a székeket, illetve a kihelyezett virágcserepeket is.

Audi contra terasa

Audi contra terasa Centrul Nou Satu Mare

Posted by Satu Mare Online on Saturday, June 10, 2017

Rendőrségi információk szerint szombaton a szatmári termálstrand személyzetének is meggyűlt a baja a fiatallal, mivel összeszólalkozott pár vendéggel. T. Florinról az eset után az is kiderült, hogy a jogosítványát különféle kihágások miatt felfüggesztették.

A fiatalembert jelenleg körözi a rendőrség.

FRISSÍTÉS: A Szatmár megyei rendőrség közleménye szerint elfogták az elkövetőt. A 33 éves szatmári ellen eljárás indul rongálásért, a közrend megzavarásáért, valamint jogosítvány nélküli vezetésért. A portalsm.ro információi szerint az Audi sofőrje vasárnap feladta magát a rendőrségen.

Kimaradt?