FRISSÍTVE - A vonat elé vetette magát egy 14 éves fiú Sepsiszentgyörgyön

FRISSÍTVE: Elgázolt egy vonat egy 14 éves fiút szerda délután a sepsiszentgyörgyi állomáson. A rendőrségi szóvivő szerint nem tudták megmenteni az életét. Három személynek hagyott hátra üzenetet.

A diák öngyilkossági szándékkal a beérkező szerelvény elé vetette magát. Úgy tudjuk, hogy az ugrás előtt néhány másodperccel Facebook Messengeren üzeneteket is küldött, amellyel megindokolta a végzetes lépést.

A gyermeket a brassói sürgősségi kórházba szállították. A Kovászna megyei rendőrség szóvivője, Nicoleta Marin Tolvaj a Maszolnak elmondta, hogy információk szerint a fiú életét nem tudták megmenteni az orvosok.

A szóvivő nem cáfolta, de nem is erősítette meg azt az értesülésünket, miszerint öngyilkosság történt. Közlése szerint a rendőrség még vizsgálja a tragédia körülményeit.

FRISSÍTÉS: Megkereste portálunkat a fiú egyik iskolatársa, egyike annak a három személynek, akiknek a 14 éves fiú üzenetet küldött szerda délután a vasútállomásról, mielőtt a vonat elé vetette magát. A párhuzamos osztályba járó diáklánytól megtudtuk: barátja a depressziójával, illetve az iskolai teljesítményével való elégedetlenségével indokolta a gesztusát.

Iskolája Facebook-oldalán az intézmény tanárai és a diáktársak ezekkel a szavakkal búcsúztak csütörtökön a fiútól: "Hangunk elakad, a döbbenet nem önthető szavakba. A hírt, hogy lelked visszaadtad a Teremtődnek némán és értetlenül vesszük tudomásul. Emléked megőrizzük a szívünkben." 

Kapcsolódók

Kimaradt?