Élőben közvetítette öngyilkossági kísérletét a Szatmár megyei fiatal

Előben közvetítette Facebookon öngyilkossági kísérletét szombat éjszaka egy 18 éves Szatmár megyei fiatalember, aki szerelmi bánatában felvágta az ereit. A barátai riasztották a nagymamáját, aki megmentette az életét.

A portalsm.ro beszámolója szerint a józsefházai fiú az egyik szatmárnémeti középiskola tizenkettedik osztályába jár, és beleszeretett egy alsóbb tagozatos, mindössze 12 éves lányba. Kapcsolatuk azonban véget ért, emiatt környezete szerint mély depresszióba esett.

A fiatalember szombat éjszaka a Facebook élő közvetítés funkcióját bekapcsolva az apja okostelefonjával lefilmezte, amint felvágja  a bal kezén az ereit. A videót kísérő szövegben magyarázatot is adott a tettére. A még ébren lévő barátai megdöbbenve nézték a közösségi oldalon a jeleneteket, és többen is próbálták riasztani a fiú apját. A férfit azonban nem lehetett elérni, mert a gyermekénél volt a telefonja.

Az volt a szerencse, hogy a házban lakik a fiú nagymamája is, akit az egyik osztálytársnak sikerült értesítenie arról, hogy mi zajlik a másik szobában. Az asszony benyitott, és vérben fagyva, eszméletlenül találta az ágyán az unokáját.

A fiút a Szatmár Megyei Kórház sürgősségére szállították a mentők, és az orvosoknak sikerült megmenteniük az életét. Ha jobban lesz, várhatóan a kórház pszichiátriai osztályán folytatják a kezelését. A fiú szülei egyébként elváltak, anyja Portugáliában él.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?