Putyin titokban újra apa lett?

Azt beszéli már az egész Moszkva, hogy a 60 éves Vlagyimir Putyin elnök ismét apa lett, ugyanazt a nőt ajándékozta meg újabb gyermekkel, akit három évvel ezelőtt is.

Azért beszélnek csak suttogva róla, mert úgy hírlik, nem felesége, Ljudmilla szült neki gyermeket, hanem az olimpiai bajnok egykori tornásznő, az alig 30 éves Alina Kabajeva. A New York Post szerint a csinos és hajlékony hölgy tavaly novemberben hozta világra közös kislányukat.

putyin szeretoje

Ráadásul ez már a második gyermekük, hiszen 3 éve egy fiút is szült neki, igaz, a nő nevetve azt nyilatkozta róla, hogy a kicsi az „unokaöccse”. Bár a hatalom elhallgatja az egész ügyet, az oroszok kész tényként kezelik, hogy Kabajeva – aki Putyin pártjának alsóházi képviselője – az elnökük szeretője és gyermekeinek anyja. Ljudmilla asszony pedig nem mutatkozott a nyilvánosság előtt Putyin múlt tavaszi beiktatása óta.

A pletyka szerint „száműzetésben” él egy észt határ közeli kolostor birtokain. Vele kapcsolatban még Ramzan Kadirov csecsen elnök is elszólta magát, amikor „Putyin első feleségének” nevezte.

Kimaradt?