Nemi erőszakkal vádolják Cristiano Ronaldót

A gyanú szerint Ronaldo 2009-ben, Las Vegasban megerőszakolt egy amerikai lányt. Az eset után a nővel peren kívül egyezett meg a sztárfocista, 375.000 dollárt fizetett neki - írta a német Der Spiegel magazin. A lány a pénzért cserébe azt vállalta, hogy soha senkinek nem beszél az esetről.

A német magazinhoz a Football Leaks jutatta el az informácókat, miszerint C. Ronaldo 2009 júniusában (24 éves volt akkor) egy átmulatott éjszaka után ismerte meg azt az amerikai lányt, akit a hajnali órákban a szállodai lakosztályában erőszakolt meg. A fiatal lány és a sztárfocista aztán 2010-ben egyeztek meg peren kívül, a lány elfogadta az összeget, amit a focista kínált neki a hallgatásért cserébe. Ezt azok a dokumentumok igazolják, amiket a Football Leaks jutatott el a Der Spiegel szerkesztőségébe.

Az állítólagos áldozatnak, aki akkoriban a 20-as évei közepén járt, egy feltétele volt. Hat oldalas levélben foglalta össze a a történteket a saját szemszögéből, amit aztán Ronaldo ügyvédjével olvastatott fel a sztárfocistának. A nő részletesen leírta, szerinte hogyan történt az erőszak és milyen sérüléseket szenvedett.

A német magazin megkereste Ronaldo müncheni ügyvédjét, Johannes Kreile-t, aki minden vádat visszautasított. Figyelmeztetett, hogy Cristiano Ronaldo jogi úton rendezi el, ha valótlanságot állítanak róla.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?