Összevert öt fiatalt egy romániai férfi Budapesten

Összeverekedett Budapesten egy öt fős társasággal, majd kirabolta őket egy huszonéves romániai fiatalember. A rendőrség többek között rablás és több rendbeli testi sértés bűntette miatt folytat eljárást ellene.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint szombaton 23 óra körül a budapesti Szent Gellért-szobornál a 24 éves román állampolgár egy több fiatalból álló társaságba belekötött, annak tagjait bántalmazta. Erőszakkal elvette az egyik fiú mobiltelefonját, bérletét és pénzét, míg egy másiknak összetörte a mobiltelefonját és a zsebeiben kutatott.

A sértettek közül két személy súlyos, három könnyű sérüléseket szenvedett. A Budapesti Rendőr-főkapitányság XI. kerületi Rendőrkapitányság járőrei fél órán belül elfogták C.M. román állampolgárt, akit a Budapesti Rendőr-főkapitányság I. kerületi Rendőrkapitányságra előállítottak, elszámoltatása folyamatban van.

Ellene rablás bűntett és több rendbeli súlyos testi sértés bűntett, valamint kísérlet elkövetésének gyanúja miatt folytat eljárást a rendőrség.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?