Palackozták Orbán Viktort

Szerda este Facebook-oldalán bemutatta Orbán Viktor a pálinkacsaládot, amely tükröt állít elé: a különböző ízű italokat tartalmazó üvegeket egy-egy fotó díszíti, valamennyi Magyarország miniszterelnökéről készült.

Máris kiderült tehát, milyen pozitív hozadéka volt a vásárosnaményi kihelyezett kormányülésnek. A miniszterelnök fényképével díszített üvegek a címkék alapján a beregi pálinkafőzés dicsőségét hirdethetik, alátámasztva a kormányfő nemzetpolitikájának egyik alappillérét: a szabad pálinkafőzést – írja élcelődve a hir24.hu.

Orban-palinkai

A különböző ízű pálinkák címkéi Orbán Viktort különböző életszakaszokban ábrázolják: az irsai szőlőpálinkán a kisgyerek Orbán, a szederpálinkán a Nagy Imre temetésén beszédet mondó Orbán, az almapálinkán a focimezben álló Orbán, a szilvapálinkán a családi körben ülő Orbán, a birsalmán a pápával beszélgető Orbán, míg a vilmoskörtén a szigorú jelenkori Orbán látható.

A miniszterelnök pálinkafogyasztási szokásairól keveset tudni, de már láttuk őt néhányszor koccintani, és egy videofelvétel szerint van az a pont, amikor - pálinka segítségével vagy anélkül, de - elmennek a fehérvári huszárok.

Kimaradt?