Ritkán van dolguk a Hargita megyei rendőröknek ilyen pofátlan sofőrrel

Jogosítvány nélküli vezetésen értek tetten csütörtökön a rendőrök egy fiatalt a Hargita megyei Oklándon. Két nappal korábban ugyanez a 25 éves sofőr hamis jogosítványt mutatott fel az igazoltatáskor.

Nem tudott meglenni az autója nélkül az a 25 éves Brassó megyei fiatal, akit három nap leforgása alatt kétszer igazoltattak a rendőrök a Hargita megyei Oklándon: előbb hamis jogosítványt találtak nála, másodszor pedig nem tudott felmutatni semmilyen iratot.

A rendőrségi beszámoló szerint a sofőr először kedden akadt fenn egy ellenőrzésen. Akkor a Homoród községből származó fiatal egy magyarországi gépjárművezetői jogosítványt mutatott fel az igazoltatáskor. A rendőrök rövid nyomozás után kiderítették, hogy az irat hamis, ezért bűnvádi vizsgálat indult ellene.

A fiatalember azonban nem törődött bele abba, hogy nem vezethet, így újra autóba ült. Csütörtökön ismét igazoltatták Oklánd területén, de akkor már semmilyen irat nem volt nála. A sofőr ellen hamisításért, hamisított okirat felhasználásáért és jogosítvány nélküli vezetésért indul eljárás.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?