Csobot Adél MezTelenül kézilabdázott

Az X-Faktor harmadik helyezettje a SportKlub MezTelenül című műsora kedvéért az FTC-PLER játékosai segítségével ismerkedett a sportággal, de hamar kiderült, hogy „nem igazán érzi a labdát”. Csobot Adél énekesnőnek Székely Mártonék egy edzés keretében tartottak gyorstalpaló tanfolyamot.

csobot kezisA fiúk igyekeztek megtanítani a csinos, ifjú hölgyet a sportág alapjaira – inkább kevesebb, mint több sikerrel, így Adél alighanem megmarad az éneklésnél. Az X-Faktor harmadik helyezettje számára azért nem idegen a sport, annál is inkább, mert gyerekkorában sokat focizott.

– Őszintén bevallom, nem vagyok az az igazi sportos alkat, pedig kiskoromban kifejezetten fiús voltam, állandóan fociztam – árulta el az énekesnő. – Ez mára megváltozott, a nőiesebb mozgásformák, például a tánc sokkal jobban vonz, ennek a színpadon is jó hasznát vehetem. Mindenesetre irigylem és becsülöm azokat, akik kitartóan és rendszeresen sportolnak. Anyukám mindig is szerette volna, ha én is így teszek, de valahogy nem jött össze.

A rajongók megnyugodhatnak, Adél nem cseréli fel énekesi karrierjét a kézilabdázás kedvéért, ugyanakkor egy rögtönzött közös éneklés során az is kiderült, hogy a kézisekből sem lesz egyhamar popsztár.

Kimaradt?