Shakira világra hozta a Barca legifjabb tagját

A barcelonai Teknon klinikán kedden éjjel megszületett a kolumbiai énekesnő, Shakira és a Barcelona futballistájának, Gerard Piquének a kisfia, aki a Milan nevet kapta. A kis csöppség már születésétől fogva tagja a Barcának.

shakira-nude-baby-bumpA kismama az előzetes tervek szerint január 21. és 23. között volt kiírva, és ennek megfelelően 22-én, kedden hajnalban be is mentek a Teknon klinikára, és este fél tíz után már kezében tarthatta a pár 2,9 kilóval világra jött gyermeküket. Orvosa, Carlota García-Valdecasas annak a Manolo García-Valdecasasnak a lánya, aki praxisa során Cristina spanyol hercegnő négy gyermekét is világra segítette.

Ezúttal tehát tényleg nem Piqué tréfájáról van szó: a focista néhány héttel ezelőtt a Twitteren ejtette át a kíváncsiskodókat azzal a bejelentéssel, hogy megszületett kisfiuk. Ez most valóban megtörtént.

Ugyanakkor a szüléssel kapcsolatban túl sok információra a közeljövőben nem számíthatunk: az eseményen jelenlévőknek titoktartási szerződést kellett aláírniuk – adta hírül a katalán sport.es című internetes oldal.
Shakira a szülés előtti utolsó órákat már nem a katalán metropolisban töltötte, hanem a közeli csendes kisvárosban, Cabrilsban – innen vitték be a Teknon klinikára.

A kis Barca-klubtagnak bizonyára mindene meglesz, ezért a szülők azt kérték, hogy aki segíteni akar, az inkább itt tegye meg: az UNICEF égisze alatt futó alapítvány a harmadik világ nélkülöző gyermekeinek gyűjt adományokat.

Piqué és Shakira így már hivatalosan is csatlakozott a futballtársadalmat az elmúlt egy esztendőben trónörökössel megajándékozók sorához.

Kimaradt?