Kutyákat fogadhatnak örökbe egy bukaresti mozi látogatói

Kóbor kutyákat fogadhatnak örökbe egy fővárosi mozi látogatói az Egy kutya négy élete című film pénteki bemutatójától kezdődően. A fővárosi Robi állatmenhely 24 fényképet állít ki a kóbor ebekről a filmszínház előcsarnokában. 

Az Agerpres hírügynökséghez eljuttatott közlemény szerint az Egy kutya négy élete (A Dog's Purpose) című filmet W. Bruce Cameron regénye ihlette, és egy négylábú történetét meséli el, aki próbálja megérteni, milyen küldetéssel született a világra.

A Grand Cinema & More kezdeményezése révén a forgatókönyv a mozivásznon innen is életre kelhet. Péntektől, a bemutató napjától kezdve a mozi előcsarnokában egy fotókiállítást rendeznek be, amely a film eredeti plakátja alapján a 24 gazdára váró négylábút fogja megmutatni a közönségnek. A menhelyen élő kutyák szerető gazdára és meleg otthonra várnak.

A filmkedvelők a moziban és az interneten is megnézhetik mindegyik négylábú történetét és egy kérvény kitöltésével örökbe is fogadhatják ezeket. A kampány addig tart, amíg a filmet műsoron tartja a mozi. Az érdeklődők a grandentertainment.ro honlapon tudhatnak meg részleteket a kezdeményezésről - írja a közlemény.

Kimaradt?