Johnny Deppet egy nőért dobta volt párja

Csinos biszex barátnője, Amber Heard egy nő kedvéért szakított a sármos színésszel, Johnny Deppel.

depp csajok

A Huffington Post toplistája szerint Johnny Depp 2012 ötödik legvonzóbb elvált pasija, mégis ilyen csúnya véget ért kapcsolata Amber Hearddel, akivel ismerőseik szerint az utóbbi időben már a házasság is szóba került. Most néhány hónapig Depp biztosan nem gondol majd szívesen semmilyen frigyre, az eset ugyanis eléggé kínos számára.

depp kettenAz utóbbi időben amúgy sorra érik a kudarcok, 14 éves együttlét után a múlt nyáron szakított gyermekei anyjával, a francia Vanessa Paradis-szal, akit állítólag Amberrel is megcsalt. Depp a Rumnapló című film forgatásán szeretett bele Amber Heardbe, szerelme bizonyítékaként pedig még egy öblöt is elnevezett a nőről.

A színésznőnek azonban ez sem volt elég, hét hónapos se veled, se nélküled viszony után lett elege Depp ordibálásaiból, hangulatingadozásaiból, és lelépett egy korábbi francia miniszterelnök, Dominique de Villepin lányával, Marie-val.

depp csajanakcsaja

„Ezek után tényleg elege lehet a franciákból, de meg is lehet érteni. Marie-t egy közös ismerősük mutatta be Ambernek, azóta együtt vannak. A minap egy párizsi moziban randiztak, aztán robogón száguldottak haza, Marie-hoz” – mondta a Le Parisiennek egy bennfentes.

Kimaradt?