Megfenyegette a kolozsvári rendőrt a felnőtt filmes színésznő

„Mit is mondtál, hogy hívnak? Hadd telefonáljak egyet!” – így fenyegette meg a szabálytalanul parkoló nő szerdán a bírságolni készülő kolozsvári rendőrt.

Egészen valószerűtlen jelenetek játszódtak le szerdán a kolozsvári törvényszék épülete előtt. Egy közlekedési rendőrt igazoltatatáskor megfenyegette egy szabálytalanul parkoló luxus Mercedes vezetője. Az iratok átnyújtása helyett a kormánynál ülő nő kihívóan visszakérdezett: „Mit is mondtál, hogy hívnak? Hadd telefonáljak egyet!”

A jelenetnek szem- és fültanúja volt a clujust.ro portál riportere, aki a helyszínen videót is készített. Az újságíró beszámolója szerint a rendőr elmagyarázta a nőnek, hogy a telefonálgatással történő fenyegetőzése önmagában is bűncselekmény. Végül a sofőr átadta az iratait, de miközben a rendőr a jegyzőkönyvet írta, idegesen telefonálgatott. A magatartását számon kérő riportert pedig éppen csak nem el küldte melegebb éghajlatokra.

Rendőrségi források szerint a nő Szilágy megyei születésű, és Aranyosgyéresen él. Érdekesség, hogy Magyarországon felnőtt filmek szereplőjeként tartják számon – írja a clujust.ro.

Kimaradt?