Esze ágában sincs fogyni a világ legnagyobb hátsójú nőjének

A világon jelenleg az egyik legszélesebb hátsó Mikel Ruffinelli feneke, körmérete 244 centiméter, a nő azonban tökéletesen érzi magát a bőrében, nem akar diétázni, sem sportolni.

nagyfenek meres

Teljesen normális alkattal született Mikel Ruffinelli, aki csak hét évvel ezelőtt, a negyedik szülése után kezdett hízni. „Furcsa módon szinte kizárólag a csípőm környékén nőttek a zsírpárnák. A testem többi része ehhez képest alig deformálódott” – meséli a 39 éves asszony. 

Mikel hamar rájött, hogy alkatából még pénzt is kovácsolhat, s már jó ideje ducimodellként keresi a kenyerét, aminek köszönhetően szerte Amerikában ismerik az arcát, mégsem telik el úgy nap, hogy ne szólnák meg külsejéért.

nagyfenek

– Általában megjegyzik, hogy nézd már, milyen borzasztó kövér – mesélte a The Sunnak. – Hozzászoktam már a keresetlen megjegyzésekhez, de nem érdekelnek. Jól érzem magam a bőrömben.

nagyfenek szekenA családanya azt is elmondta a napilapnak, hogy utazni legjobban saját furgonjában szeret, és gyűlöli, ha repülőre vagy vonatra kell szállnia. „Tiszta macera, mindig két jegyet kell vennem, hogy elférjen rendesen a fenekem” – magyarázza. „Otthon sem volt egyszerű közlekedni, ezért átalakítottam a házunkat, ahol most szélesebbek az ajtók és a zuhanyfülke. Egy hotelben viszont mindig oldalaznom kell a fürdőbe, ha le akarok tusolni” – árulta el.

A mindennapi kellemetlenségek, megjegyzések ellenére Mikel ki van békülve önmagával, s még egy percet sem gondolkozott azon, hogy fogynia kéne. „A világ legkényelmesebb ülőalkalmatossága a hátsóm, hiszen igen jól ki van párnázva” – mondta nevetve.  „Ráadásul igencsak szereti a párom is” – tette hozzá. 

Kimaradt?