Egymillió Facebook-lájkért hajlandó a szexre

Furcsa módját választotta egy norvég lány annak, hogyan döntse el, lefekszik-e egy ismerősével vagy sem. A fiú közzétett a Facebookon egy képet, amely egymillió lájkot kell kapjon a lány feltétele alapján ahhoz, hogy megtörténjen az aktus.

„Catherine azt mondta, ha egymillió lájkot gyűjtök, lefekszik velem. Kérlek, oszd meg és lájkold" - ilyen feliratú táblát tart a kezében a norvég Petter Kverneng a Facebookra kiposztolt képen, amelyen a lány is ott ül mellette. A fotót eddig több mint 440 ezren lájkolták és több mint 21 ezren osztották meg.

fbprosti

A támogatásokat kifejező lájkok mellett körülbelül annyi a hozzászólás, mint a megosztás. A hozzászólók között pedig sokan ellenvéleményüket fejezik ki, gusztustalannak tartják ezt a gesztust, hiszen „a szex az valami különleges, nem olyasmi, amivel csak úgy, mint valami áruval, dobálózni lehet”.

Volt olyan, aki azt javasolta a srácnak, keressen magának más lányt – ha már mindenképp le akar feküdni valakivel, biztosan talál olyant is, akinek kisebb elvárásai vannak. Más szomorúnak találja, hogy a fiatalembernek ilyen módszerhez kell folyamodnia. Megint más azt tanácsolja, hogy ne bízzon meg olyan lányban, aki – ha így is – de áruba bocsátja a testét. „Biztosan büszkék lennének rátok a szüleitek, ha ezt tudnák” – jegyezte meg ironikusan egy hozzászóló.

Kimaradt?