A politikára gyanakszik Dopeman A Dal kapcsán

Miután kiderült, hogy dala nem jutott be az Eurovíziós Dalfesztivál magyar válogatóversenyének elődöntőjébe, a rapper élesen bírálta a még el sem indult verseny zsűrijét és a beválasztás folyamatát.

„Utánanéztem a Keresztes-sztorinak. A héten azt nyilatkozta, hogy az ő dala még csak egy demó, azt még föl is kell énekelni, és a magáévá kell tenni. Most már le merem fogadni, hogy a dalok többségét meg sem hallgatták, engem pedig szimplán politikai okokból a dolog közelébe sem akarnak engedni” - tette közzé hivatalos közösségi oldalán Dopeman, aki azért nem érti Keresztes Ildikó nyilatkozatát, mert a pályázat szerint a dalokat 2012. december 31-ig végleges formában kellett leadni.

dopeman 1

Dopeman a Borsnak azt mondta: „Egy Harry Potter-találkozó ez az egész Eurovízió. Azért is indultam el ezen a versenyen, mert kíváncsi voltam arra, hogy ebben az országban túlléptünk-e már a Kádár-korszakon, de úgy tűnik, nem sikerült."

Az MTVA sajtófőnöke szerint a rappernek savanyú a szőlő. Dopeman erre facebook-oldalán úgy reagált: Nem az irigység beszél belőle, sőt kifejezetten örül, hogy például a roma származású Fatima bejutott a döntőbe, de az ő esetében is furcsának tartja, hogy még csak szerkezetkész az a dal, amit december 31-ig végleges formában kellett volna beadni.  

Kimaradt?