Mély dekoltázzsal tiltakozott a szexizmus ellen Remus Cernea barátnője

Szokatlan eszközzel fejezte ki szolidaritását a PSD egyik női jelöltjével szemben Remus Cernea leköszönő képviselő barátnője: Ioana Stăniloiu a szexizmus ellen mély dekoltázzsal válaszolt. 

Az emberi jogok mellett kiálló Remus Cernea barátnője az ellen tiltakozik, ahogy az internet és a sajtó eljárt Corina Bogaciuval szemben, aki Facebook-oldalán mély dekoltázsos fotókat tett közzé. A picipankának, szexi PSD-ésnek titulált Corina Bogaciu, aki az Ilfov megyei Voluntari település polgármesterének lánya, parlamenti mandátumot szerzett a vasárnapi választásokon a Szociáldemokrata Párt listáján. 

Ioana Stăniloiu Facebook-bejegyzésében azt kifogásolja, hogy külseje alapján úgy járatták le Corina Bogaciut, hogy nem voltak kíváncsiak a jelölt kvalitásaira és politikai vízióira. Ioana Stăniloiu ugyanakkor a buta, szemforgató szemérmességet is szóvá tette. 

Arra a vádra, hogy Corina Bogaciu a nepotizmusnak köszönheti mandátumát, Ioana Stăniloiu úgy válaszolt: akkor beszélhetnénk nepotizmusról, ha Corina Bogaciut a családja közigazgatási tisztséghez juttatta volna. "Ha az egész családod rajta van a jelöltlistán, amelyet a választópolgárok megszavaznak, az nem a jelölt problémája, hanem a választópolgároké" - magyarázta.

Ioana Stăniloiu leszögezte, bejegyzésével és fotójával nem egy személyt védelmez, hanem egy elvet.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?