Részletek derültek ki a halálos áldozatokkal járó Dolj megyei lövöldözésről

Egy ártatlan kérés bőszítette fel azt a 28 éves férfit, aki pénteken saját készítésű lőfegyverével megölt két személyt, megsebesített további kettőt, majd öngyilkos lett egy Dolj megyei faluban – állítják szemtanúk.

Mint megírtuk, a lövöldözés a Bucovăţ községhez tartozó Palilula nevű településen történt, ahol a gyilkos lakott az élettársával. Utólag a nyomozók egy fegyverkészítő műhelyt és egy valóságos arzenált fedeztek fel a ház pincéjében.

A fiatalembert két szomszéd (apa és fia) kereste meg azzal a kéréssel, hogy költöztesse el az autóját a kapujuk elől, mert nem tudnak kihajtani az utcára a traktorukkal. Válaszként a férfi előrántotta a házi készítésű revolverét, és mindkettejükre rálőtt. A szomszéd fiú a helyszínen, apja a kórházban veszíttette életét.

Utóbb a gyilkos kiment az utcára, vaktában lövöldözni kezdett az arra járókra, és két személyt megsebesített. Végül maga ellen fordította a fegyverét, megsebesült, és kórházba szállítás közben meghalt.

„Úgy viselkedett, mint egy sorozatgyilkos. Nem állt szóba a szomszédokkal, keveset információnk van róla. Úgy tudom, hogy a férfi és az élettársa is depresszióban szenvedett. A ház pincéjében valóságos fegyverarzenált rejtegetett. Sokkolt minket ez a történtet” – nyilatkozta a news.ro-nak Bucovăţ polgármestere.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?