Fehérneműben tolongtak a bolt előtt

A katalán Desigual divatcég rendhagyó reklámot eszelt ki az amúgy is népszerű leárazásnak: az első 100 ember, aki fehérneműben érkezik a kijelölt boltokba, ingyen vihet el egy felsőt és egy nadrágot. Idén Párizsban várják a ruhára vágyó ruhátlanokat.

d nokbent

A Desigual körülbelül évente hirdet félmeztelen vásárlást valamelyik európai nagyvárosban, többnyire januárban, amikor nem kis kihívás bikiniben várakozni a kapunyitásra, de sokan gondolják úgy, hogy a márkás cuccokért megéri. Párizsban is, fittyet hányva a mínusz fokokra, százával álldogáltak, majd tolongtak melltartóban és bugyiban a Desigual üzletháza előtt.

d oromA Desigual közepesen drága, fiatalos márka: rengeteg színes, mintás, tarka ruhát és kiegészítőt árulnak. A céget 1984-ben alapította egy svájci üzletember, de központja Barcelonában található.

Legolcsóbb táskájuk 30 euró körüli áron kapható, elegáns kabátjaik 100-250 euróba kerülnek. A farmerek eredeti ára 90-100 euró körül mozog, leárazva 45 euró lehet.

A spórolási vágy és a márkaszeretet hihetetlen dolgokat képes kihozni az emberből, kérdés ugyanakkor, hogy kisebb áldozatokra hajlandó lenne-e ugyanez a pár száz ember önzetlen célokért.

A szezonvégi árleszállítások még öt hétig tartanak a franciáknál.

Kimaradt?