Csobot Adél perrel védené jóhírét

Az X-Faktor nagykárolyi énekesnője úgy érzi, valótlanságokat írt róla a Blikk, még a pereskedés is felmerül benne. Csobot Adélt egy olvasóriporter információira alapozott cikk hozta ki a sodrából.

A január 10-i Fókusz-ban kelt ki magából, mert szerinte az aznapi Blikk légbőlkapott dolgokat állított magánéletéről. „Felháborító és elkeserítő számomra, hogy egy olvasóriporternek csak annyi a dolga, hogy kitaláljon egy sztorit, hozzáadja a nevét, és felvegye a pénzét” – dühöngött a magazinműsor kamerája előtt.

curtisrol rtl

Hogy mi bőszítette fel a nagykárolyi lányt? A Blikk informátora azt állította, időnként Adél több vasat is tartott a tűzben, azaz egyszerre több fiatalemberrel is volt kapcsolata. A már megnevezettek mellett, mint tehetségkutatós versenytársa, Nagy Szilárd, az AfterX műsorvezetője, Istenes Bence, valamint István keresztnevű erdélyi párja, felmerült egy újabb név: Majka zenésztársáé, azaz Széki Attiláé, akit Curtisként tart számon a popvilág.

Curtis a Blikk kérdésére nem tagadta, hogy ismerkedtek: „Jó párszor beszélgettünk, de külön nem találkoztunk, mert sosem sikerült. Adél mindig lemondta, ez pedig gyanússá vált, így lezártam a dolgot” – mesélte Curtis, aki leszögezte, egy ideje már van barátnője.

curtisA Blikk olvasóriporterének beszámolója szerint azonban felületes ismerkedésnél több volt közöttük: Adél a novemberben megismert Curtis miatt vetett véget erdélyi kapcsolatának. „Folyamatosan írogattak egymásnak, fotókat kapott Attilától, aki bele volt bolondulva. Szerelmespáromnak szólította a fiú, és alig várták, hogy együtt aludhassanak. Kölcsönösek voltak a mély érzelmek. Villámgyors, szenvedélyes szerelem alakult ki közöttük. De alig tudtak találkozni, Adél ugye folyamatosan próbált, Attilának pedig Majkával rengeteg fellépése volt. Mégis, párszor eljött a Corvin-sétányra is a srác, ahol Adél lakott. Egyszer aztán Curtis nem írt többet. Kiderült, megismerkedett egy másik lánnyal, aki a barátnője lett. Igaz, közben már Adél is összejött Istenes Bencével” – részletezte az Adéllal állítólag bizalmas levelező viszonyba került informátor.

Az erdélyi énekesnőt perre azonban az RTL Klub aligha buzdítja: az csak akkor praktikus, ha mindenképp el akar tűnni a bulvármédiából, mint tette azt Csisztu Zsuzsa, aki addig perelt, míg leszokott róla a bulvár. Egy tehetségkutatós, fiatal énekesnőnek azonban fontos, hogy benne legyen a lapokban, így alighanem kénytelen lesz elfelejteni a kínos cikket. 

Kimaradt?