Nemzetközi fesztiválon léphet fel a kézdivásárhelyi László Attila

László Attila, a Csillag Születik 2011-es szériájának győztese Nasty Game című számával egyedüli magyarként vesz részt a világbékét támogató nemzetközi versenyen. A győztes Európa egyik legnagyobb zenei fesztiválján léphet színpadra, ezért az énekes hétfő éjjelig várja a dal kedvelőinek a támogatását.

László Attila zenei pályafutása 2011-ben kezdődött, amikor megnyerte a Csillag Születiket. Többek közt Máté Péter, Demjén Ferenc, Balázs Fecó számokkal bukkant fel a tehetségkutatóban. A fiatal énekes számos helyen lép fel és kápráztatja el hangjával a közönséget.

Jelenleg a Kőbányai Zenei Stúdióban fejleszti tudását zongora szakon, de a zeneszerzés is közel áll hozzá. A diploma megszerzése után szívesen folytatná tanulmányait a Zeneakadémián, számára a csillagos ég a határ a tanulásban. Főként klasszikus magyar pop dalok szerepelnek a repertoárjában, de néha saját szerzeményekkel például: Te vagy a dal, Ifonlyis meglepi rajongóit, vagy rock and roll számokat énekel koncertjein.

A kézdivásárhelyi fiú járt már Amerikában, Kanadában, s januárban Ausztráliába utazik. A nemzetközi versenyre egyedüli magyar előadóként nevezett Nasty Game dalával, melynek tétje, hogy az egyik legnagyobb európai fesztiválon énekelhessen.Nagy álma, hogy elismert zenész legyen szerte a világon. Rajongói folyamatosan biztatják a közösségi oldalakon, hogy valóra váljanak tervei s világszínvonalú fesztiválon is bemutatkozhasson gyönyörű hangjával.

Az ifjú tehetség maga a zene és mindent megtesz álmai érdekében. Az út persze még hosszú, de kétségtelenül van fény a végén és ő annyira tehetséges, lelkes, hogy megtalálja. László Attila kedvelői itt szavazhatnak rá, hogy képviselhesse a magyarokat külföldön.

 

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?