Ketten haltak meg a Bihar megyei autóbalesetben

FRISSÍTVE: Két ember életét vesztette hétfőn délelőtt a Bihardiószeg mellett történt súlyos közlekedési balesetben.

A Bihar megyei község közelében egy személygépkocsi és egy nyerges vonattó ütközött össze eddig tisztázatlan körülmények között. A helyszínre érkező mentősök és tűzoltók a személyautó vezetőjét a jármű mellett találták meg. A férfi súlyos sérüléseket szenvedett ugyan, de öntudatánál volt.

Az autóban további három férfit utazott. Az anyósülésen ülő személy szintén öntudatánál, ám a további két utas egyikét a hátsó ülésen holtan találták, a másik áldozatnak pedig leállt a légzése és szívműködése, és hiába próbálták a helyszínen újraéleszteni a mentősök, nem jártak sikerrel. A két sérültet kórházba szállították, a teherautó vezetője ezt visszautasította.

FRISSÍTÉS: A Bihar megyei rendőrség közleménye szerint a személygépkocsit egy 20 éves székelyhídi férfi vezette, előzni kezdett egy mikrobuszt, áttért a másik sávba, és frontálisan ütközött a nyerges vontatóval, amit egy 47 éves Szilágy megyei férfi vezetett.

A baleset mindkét áldozata, a 29 és a 32 éves férfi egyaránt székelyhídi. Kórházba az autó vezetője és túlélő utasa, egy 49 éves férfi került. A rendőrség még vizsgálja a baleset körülményeit.

Kapcsolódók

Kimaradt?