Brutálisan megvertek az utcán egy kolozsvári fiatalembert

FRISSÍTVE: Őrizetbe vett 24 órára a rendőrség hétfő este két 17 éves fiút, akik vasárnap, fényes nappal brutálisan megvertek egy 18 éves fiatalembert Kolozsváron.

Az incidens a Cukorgyár utcában történt. Volt egy szemtanú is, aki lefilmezte a történteket. A csak erős idegzetűeknek ajánlott felvételeken látható, hogy a két támadó rugdossa a földön fekvő áldozat fejét, mellkasát, egyikük még ugrál is rajta.

A helyi portálok beszámolója szerint az áldozat csak hétfőn 18 óra körül tett feljelentést támadói ellen. A rendőrség 20.30 körül már a fogdába szállította a két 17 éves fiút. A stiridecluj.ro értesülései szerint a megvert fiatalember 7-8 napon belül gyógyuló sérüléseket szerzett.

Rendőrségi források szerint a fiatalok valamin összekaptak. Az egyikük ismerte az áldozatot. A szóváltásból anyázás, és végül verekedés lett. A támadók előzetes letartóztatásáról kedden dönt a bíróság.

FRISSÍTÉS: Kedden megszólalt az áldozat is. A sajtónak elmondta, hogy támadói voltaképpen a barátai voltak, akikkel egy lány miatt veszett össze. A két fiú szokatlan brutálisát azzal magyarázta, hogy mindannyian részegek voltak. "Facebookon utólag kérték a bocsánatot tőlem" – mesélte.

A fiú elmondta, hogy vasárnap csak nehezen tudta hazavonszolni magát a sérülései miatt. Nagymamájának arra a kérdésére, hogy mi történt vele, nem válaszolt. Kórházba nem mert menni, mert félt a nagybátyjától. Nyilatkozatából nem derült ki, hogy miért tartott férfitől.

Kapcsolódók

Kimaradt?