Titokban már apa lehet Kim Dzsong Un

Az észak-koreai források jóformán még azt sem erősítették meg, hogy Kim Dzsong Un észak-koreai vezető felesége egyáltalán terhes lett volna, de sokan már azt rebesgetik, hogy Ri Szol Dzsu életet is adott gyerekének.

ri szol kim

Ri terhességére akkor kezdtek komolyan gyanakodni, amikor a Kim Dzsong Il halálának évfordulóján tartott megemlékezésekről kiadott felvételeken sokat sejtetően domborodott rajta a ruha, de már korábban is többen furcsállták, hogy ötven napig nem jelent meg nyilvánosan.

A gyerek születéséről szóló újabb találgatások abból indulnak ki, hogy a nő a december közepi képekhez képest az újévi ünnepségről kiadott felvételeken már egy viszonylag szűk, kétrészes ruhában látható.

A Telegraph azt is hozzáteszi, hogy az ünnepségen egy női kórus a Johnny Mathis előadásából ismert When a Child is Born egyik verzióját énekelte.

ri kimdzsong

A korábban a Ponchonbo Electronic Ensemble énekeseként ismert nő már egy ideje megjelent Kim mellett nyilvános alkalmakkor, de hivatalosan csak júliusban jelentették be, hogy ő az észak-koreai vezető felesége.

Dél-koreai hírszerzési jelentések szerint az sem elképzelhetetlen, hogy a pár már 2009 óta együtt van, és már született is egy gyerekük, de ezt biztosabban nem erősítették meg.  

Kimaradt?