Tízéves gyereket gázoltak halálra Sepsiszentgyörgyön

Szerencsétlen baleset áldozata lett egy háromszéki kisgyerek, aki szabálytalanul szaladt át az úttesten és elgázolta őt egy autó. Nicoleta Marin rendőrségi szóvivő szerint a halálos baleset Sepsiszentgyörgy Csíkszereda felőli kijáratánál történt szerda este, az Oltmező és Csíki utca kereszteződésének közelében.

A tíz éves kisfiú szabálytalanul kelt át az úttesten, anélkül, hogy szétnézett volna, amikor elgázolta egy autó. Szemtanúk lapunknak elmondták, hogy az ütközés következtében a kisfiú több méternyit repült és a helyszínen életét veszítette. Úgy tudjuk a tíz éves gyerek sepsiköröspataki, és szülei a balesettől nem messze egy sepsiszentgyörgyi gazdánál dolgoztak.

Nicoleta Marin rendőrségi szóvivő szerint a helyszínre érkező nyomozók megszondáztatták a 36 éves sofőrt, de mint kiderült nem fogyasztott alkoholt. A rendőrség tovább nyomoz a halálos baleset részleteinek kiderítése érdekében.

A Kovászna megyei rendőrség azt tanácsolja a szülőknek, ne hagyják felügyelet nélkül gyerekeiket forgalmas útszakaszok közelében, ugyanakkor felhívják a sofőrök figyelmét, hogy vezessenek elővigyázatosan, hogy meg tudják előzni és el tudják kerülni az ehhez hasonló baleseteket.

Kapcsolódók

Kimaradt?