Csúnyán megégette tulajdonosa combját egy iPhone

Az ausztrál Gareth Clear azt állítja, az iPhone-ja megolvasztotta a nadrágját és harmadfokú égési sérüléseket okozott a combján.

A 36 éves férfi vasárnap biciklizett, hátsó zsebében az iPhone-nal. Véletlen lecsúszott a lába a pedálról, és leesett a bicikliről, rá a telefonra. Először azt hitte, minden rendben van, majd füstöt látott, és hirtelen fájdalmat érzett. "Olyan volt, mintha valaki egy nagy jégkockát nyomott volna a lábamhoz" - idézi a faktor.huPróbálta eltávolítani a telefont, de ekkor megégette az ujjait. Ezután az öklével lökte ki a mobilt az égő húsából. Miután a telefon leesett, még mindig füstölt. A férfi nem akarta, hogy más is megsérüljön a telefontól, ezért 20 percet várt, mire a készülék lehűlt annyira, hogy két fadarabbal felvegye. Fél óra alatt sétált haza biciklijével, az iPhone körülbelül ekkorra hűlt le teljesen.

Cleart a Royal North Shore kórházban kezelték. Azt mondta, soha többé nem viszi magával az iPhone-t, ha biciklizik. A férfi létrehozott egy Twitter fiókot, ahová feltöltötte az esetről készült képeket, amit elküldött az Apple vezérigazgatójának, Tim Cook-nak, valamint több hírügynökségnek. A férfi azt mondta, szeretné felhívni az emberek figyelmét. Ugyanis, ha egy iPhone-nal megtörténhetett ilyesmi, bármelyik másik is okozhat ilyen sérüléseket. Az Apple kapcsolatba lépett a férfivel, de nem kommentálták az ügyet, vizsgálatot azonban indítottak.

Kimaradt?