Kialakult a Magyarország szépe döntős mezőnye

Tizenhat versenyző mérkőzhet meg a koronáért a Miss World Hungary élő döntőjében.

Sokszínű és mozgalmas talent-show keretében újabb oldalukról mutatkoztak be a Magyarország szépe gyönyörű versenyzői a miskolctapolcai Avalon Parkban megrendezett felkészítő tábor harmadik napján. A még versenyben levő 17 lány produkciója alapján döntötte el a zsűri, hogy ki vehet részt a július 17-i élő döntőn, amelyet a Duna és a Duna World közszolgálati csatornák élőben közvetítenek.

A versenyzők sokoldalúságát bizonyítja, hogy a produkciók széles palettáját vonultatták fel a különleges technikával történő festéstől kezdve a víváson, az éneklésen és a zongorázáson keresztül a különböző táncstílusokig, mint a hip-hop, hastánc, magyar népi viseletben előadott kangoo, valamint swing és step. A Miss Talent versenyt Gelencsér Tímea nyerte akrobatikus táncprodukciójával. Tímeán kívül a döntőbe jutott Árki Bianka, Dézsányi Bianka, Dukai Babett, Hajszter Jessica, Késmárki Enikő, Mikó Fanni, Nagy Mirtill Kíra, Oczella Eszter, Parragh Blanka, Ricza Nicoletta, Somossy Barbara, Szakács Fatima, Szalai Evelin, Szigligeti Ivett és Vámos Anna Liza.

A Magyarország szépe zsűrije hosszas tanakodás után választotta ki a 16 versenyzőt, aki jövő hét vasárnap megmérettetheti magát a Magyarország szépe élő. A döntő győztese képviselheti Magyarországot a Miss World világversenyen.

Szerdán elindult az online szavazás, amelyen Magyarország legszebb mosolyára voksolhatnak a látogatók a mediaklikk.hu oldalon. A szavazás a július 17-i élő adásban zárul és a győztest is a műsorban hirdetik ki.

Kapcsolódók

Kimaradt?