Folytatódhat a Rém rendes család

Annak ellenére, hogy az Egy rém rendes család sorozat Al Bundy-t alakító színésze rossz híreket közölt egy esetleges újraindításról, nem zárta ki, hogy folytatódhat az amerikai család története.

Ed O’Neill meglehetősen elfoglalt: a Modern Family című sorozat nyolcadik évadán dolgozik, és egyéb munkák is kötik. Éppen ezért nem tartja valószínűnek, hogy újra elvállalná Al Bundy szerepét.

A Huffington Post érdeklődésére, hogy a sorozat folytatásáról felröppenő híreket hogyan kommentálja, összeállhat-e a régi csapat, O’Neill úgy fogalmazott: „kétlem, azt hiszem, hogy vége”. A Peggy-t alakító Katey Sagal és O’Neill is szerződéses színészek, legfennebb csak néhány részben tudnának alakítani. Ráadásul a színész úgy tudja, a terveket jogi akadályok is hátráltatják - de nem zárja ki, hogy egyszer még együtt állnak kamerák elé.

Az ötletet David Faustino dobta fel. Az örök vesztes Bud Bundy-t alakító színész azt tervezi, hogy az Egy rém rendes család folyatásában visszaköltözik a családi házba, miután elválik feleségétől, azonban ex-felesége és legjobb barátja is követi oda. Al és Peggy története jobban alakul: ők Las Vegasba költöztek, miután megnyerték a lottót.

Kimaradt?