Még egy hétig lehet pályázni tehetségtámogatásra a MOL-nál

Szombatig várja a pályázatokat a MOL, amely a tehetségtámogató programja keretében a 8-18 éves sportolókat és művészeket, valamint csapatokat és együtteseket támogat. 

A támogatás összértéke: 350.000 lej, amelyből 160.000 lej a sport kategóriában, 120.000 lej a művészeti kategóriában és 70.000 lej a 18 év fölötti korcsoportban. Pályázási határidő 2016. június 18., szombat.

A támogatást az 1998. január 1. és 2008. december 31. között született romániai diákok, diákcsapatok, iskolai sportegyletek, művészeti együttesek vehetik igénybe, akik/amelyek kiemelkedő teljesítményt értek el országos és nemzetközi versenyeken, és szakmai fejlődésük, pályafutásuk folytatása érdekében anyagi támogatásra van szükségük.

Egy pályázó legtöbb 10.000 lej értékű anyagi támogatást nyerhet:

  • olyan eszközök beszerzéséhez, amelyek a pályázó sport-, illetve művészeti teljesítménye fokozásához szükségesek. Nem fogadnak el tornatermek álló eszközökkel való felszerelésére szolgáló pályázatokat.
  • útiköltség-térítéshez annak érdekében, hogy a pályázók országos és nemzetközi versenyekre, kiállításokra, koncertekre, valamint felkészítő táborokba jussanak el.

A lebonyolító Közösségért Alapítvány felhívja a figyelmet, hogy csak az időben beküldött hiánytalan dossziék kerülnek a zsűri elé, nem lesz lehetőség a hiányzó dokumentumok utólagos pótlására. 

További részleteket itt találhat.

Kapcsolódók

Kimaradt?