Gyászolja a zenevilág a román származású énekesnőt

Rengetegen gyászolják a közösségi médiában a floridai koncertje után megölt, román származású énekesnőt.

Mint korábban megírtuk, a 22 éves Christina Grimmie autogramokat osztogatott orlandói koncertje után egy asztalnál, amikor egy ismeretlen férfi többször is rálőtt. Úgy tudni, hogy a fegyveres a dulakodás közben meglőtte magát, és a helyszínen meghalt. Tettére egyelőre nincs magyarázat.

Christina Grimmie a The Voice című amerikai tehetségkutató műsor hatodik évadában versenyzett, emellett pedig YouTube-sztár is volt. Az énekesnő Twitter- és Facebook-oldalát -pár óra alatt ellepték a részvétnyilvánító kommentek. Adam Levine, a Maroon 5 énekese, aki a The Voice-ban az énekesnő mentora volt, Instagramján egy közös képpel emlékezett a lányra. Azt írta, hogy egyszerre sokkolta, összezavarta és szomorúvá tette a merénylet.

A tehetségkutató pedig azt írta hivatalos Twitter-csatornáján, hogy egy csodálatos lelket vesztettek el, lenyűgöző hanggal. Grimmie, mielőtt a The Voice-ban versenyzett volna, már jelentős rajongótábort gyűjtött magának a YouTube-on híres popzenészek dalainak feldolgozásaival.

Hamarosan az egyik legnézettebb zenei csatornát tudhatta magáénak a videómegosztón, számos videója 10 millió feletti letöltést produkált, és több mint 3 millió feliratkozója volt. Később elkezdett saját dalokat is készíteni, első és egyetlen stúdióalbuma, a With Love 2013-ban jött ki. Idén kiadott egy EP-t, Side A címmel.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?