Kidobták, mert túlságosan hasonlított Jézusra

Egy darts-verseny nézőjét távozásra szólították fel a szervezők, mivel a többiek Jézus Krisztust látták benne, és azáltal, hogy arcával magára vonta a figyelmet, a rendezvényen óriási felfordulás tört ki.

Nathan Grindal hosszú hajat visel és szakállat, ugyanakkor tekintetében is van valami, ami legtöbbünknek a Jézus-filmekből ismerős. Nem állt szándékában ezzel visszaélni, egyszerű nézőként várta a tömegben, hogy elkezdődjék a meccs.

grindal

Egy másik szurkoló azonban észrevette őt, és amint megpillantotta, elkezdett vallásos énekeket kántálni. Fokozatosan mindenki bekapcsolódott az „ájtatosságba”, kórusban énekelték: Jézus, Jézus.

Ez volt az a pont, ahol a rémült szervezők, attól való félelmükben, hogy a verseny meghiúsul, felszólították Grindalt, hogy hagyja el a helyszínt.

A döntés igencsak felháborította Grindalt, aki azzal fenyegette a szervezőket, hogy vádat emel ellenük. De ami a legjobban felzaklatta, hogy az egyik versenyző, akinek meccse előtt tört ki a kántálás, miután lejött a pályáról, kijelentette: „Ha még egyszer meglátom ezt a Jézust, a saját kezemmel feszítem keresztre”.

Kimaradt?