Budapesten is lehet Guns N'Roses koncert ősszel

Amint felröppentek a pletykák a Guns N' Roses-összeborulásról, máris elkezdődtek a találgatások, hogy ha már Slash és Axl ismét hajlandó egy színpadra állni, akkor vajon hány koncerten át tart majd az idill, és melyik lesz az a buli, amiről először késik két órát Axl - írja az index.hu. Eddig a legendásan hisztis énekes alaposan rácáfolt a kétkedőkre, hiszen a Coachellán tartott, és az előtte rendezett három másik (Las Vegas kétszer, Los Angeles) bulikon Axl tök normális és pontos volt, semmi sztárallűr, csupa alázat volt jellemző rá.

Ezt erősítik az AC/DC jelenleg is dübörgő európai turnéjáról szóló hírek, Axl nem arcoskodik, hanem énekel, ráadásul jól, a közönséggel kedves, zenésztársaival alázatos. A lényeg, hogy nagy kedvvel zenél, és ez azt vetíti előre, hogy a Guns N' Roses nyárra tervezett amerikai stadionturnéja után lehet valami az európai dátumokból is, melyek közül három Wembley-bulit és egy német koncertet már hetekkel ezelőtt emlegetni kezdtek.

A Hvg eheti számában jelent meg az az infó, hogy folynak a tárgyalások a zenekar menedzsmentjével egy budapesti buliról is, erre ősszel a Hajógyári szigeten kerülne sor, de ennél bővebbet egyelőre nem tudni. A Guns N' Roses egyébként fellépésenként 3 millió dollárért lép fel esténként, ha 70 ezer emberrel számolunk, márpedig ennyien elférnek a nagyszínpad előtti placcon (ha nincsenek bódék körben), az 13 ezer forintos (180 lej) átlagjegyárat feltételez, de persze ennél úgyis többe fog fájni egy jegy. 

Kapcsolódók

Kimaradt?