Tisztázatlan körülmények között meghalt egy újabb TV2-es riporter

Meghalt egy újabb TV2-es riporter, a 46 éves Wels Péter Mátyás alapító tagja volt a Tényeknek.

Wels az egyik legismertebb arca volt a hírműsornak, aki minden nap jelentkezett a csatornán. A halála okát még nem tudni, a rendőrök saját lakásában találtak a tévés holttestére.

Mint korábban megírtuk, egy korábbi TV2-ős riporter, Szabó Tibor is elhunyt. Ő a múlt héten halt meg, új munkahelyén, az ATV-nél. A csatornánál éppen azon a héten kezdett dolgozni, miután nem sokkal korábban a Juhász Péter-botrány miatt elhagyta a korábbi munkahelyét, a TV2-t.

A TV2 az alábbi közleményt adta ki: 

Életének 47. évében, tragikus hirtelenséggel elhunyt Wels Péter Mátyás, a Tények riportere. A TV2 munkatársa 1999 óta dolgozott a csatornánál, ez idő alatt rengeteg interjút, riportot készített a cégcsoport hírműsorai számára, munkája mellett pedig dokumentumfilmet is forgatott.

Wels Péter Mátyást hiába hívták a munkatársai telefonon, nem érték el, ezért kedd délelőtt a kollégái felkeresték otthonában. Mivel a csengetésre nem nyitott ajtót, a tűzoltókat és a mentőket is értesítették a barátai, így sikerült bejutni a lakásba, sajnos, már későn. Kollégánk rendkívül tehetséges televíziós, kiváló kolléga és megbízható barát volt.

A TV2 osztozik a család gyászában és Wels Péter Mátyást saját halottjának tekinti.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?