Szombaton több vendégelőadó az X-Faktorban debütál új dalával

Tóth Gabi, Takács Nikolas és a Hooligans is színpadra lép a hétvégén, sőt közülük ketten az élő show-ban debütálnak legújabb dalukkal. Mellettük fellép még Presser Gábor és a Viva Starr is.

Tóth Gabi a kezdetektől ismeri a versenyzőket, főleg a lányokat, hiszen ő volt Malek Miklós segítője a mentorok házában. A két döntős lány pedig beváltotta a hozzájuk fűzött reményeket. Gabi nem tagadja, hogy Oláh Gergő muzikalitása az első pillanattól lenyűgözi, de az egyik lánnyal eltöltött délutánja mindent megváltoztatott.

Takács Nikolas is újra visszatér az X-Faktor színpadára. Arról is mesélt, hogy sohasem élte meg kudarcként a második helyet. Az pedig, hogy kinek szurkol, Oláh Gergő születésnapja óta senkinek nem lehet meglepetés.

negyen

A szintén tehetségkutatón befutott Viva Starr New York utcái és stúdiói után az X-Faktor kedvéért ismét Budapestre látogatott. Ő is lázasan készül a nagy show-ra, éppen ruhapróbáján találkoztunk vele.

Presser Gábor annyit elárult a produkciójáról, hogy egy régi nagy kedvencét fogja előadni, amit Malek Miki kicsit új köntösbe öltöztetett.

A Hooligans-es fiúk dalpremierrel készülnek a hétvégi X-Faktor maratonra. Az Egyforma című daluk mondanivalója kiváló iránymutató a jövő tehetségeinek. 

Kimaradt?