Útszélen felejtett gitárerősítő miatt riasztották a sepsiszentgyörgyi tűzszerészeket

Egy sepsiszentgyörgyi zenekar által útszélen felejtett gitárerősítő miatt riasztották a tűzszerészeket.

A Maszol értesülése szerint a zenekar Szent György Napi fellépésére próbált csütörtök este egy városközponti teremben. Valamikor 22 óra fele indultak hazafele, gitárosuk magával vitte az erősítőjét, amely egy kartondobozzal volt letakarva, azt a letette a Lábas Ház közelében parkoló autója mellé, míg váltottak pár szót, majd járműbe ültek és hazamentek.

Az okozta a riadalmat, hogy a gitáros az út szélén felejtette a gitárerősítőt. A gyanús csomag feltűnt egy arra járó rendőrnek, aki azonnal riasztotta a tűzszerészeket. Értesülésünk szerint a csütörtökön éjféltájt riadóztatott pirotechnikai szakemberek leemelték a kartondobozt, majd megvizsgálták a gitárerősítőt is, és mivel beigazolódott, hogy ártalmatlan, útszélen felejtett csomagról van szó, beszállították a rendőrség székházába, majd elkezdték a nyomozást a tulajdonos személyének kiderítése érdekében.

Mivel ismert, hogy a közelben zenés eseményeknek otthont adó intézmény működik, péntek reggel sikerült azonosítaniuk az együttest, amelynek tagjai a csomagot az útszélen felejtették. A rendőrségre hívott gitárosnak sikerült tisztáznia az esetet, így visszaszolgáltatták számára a gitárerősítőt.   

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?