A hercegi pár döntött lányuk nevéről

Kate Midlleton még mielőtt megismerte volna Vilmos herceget, úgy tervezte, hogy ha valaha lánya születik, a Diana nevet kapja majd. Ez férje elképzelésével is megegyezik, ő is szeretné átörökíteni édesanyja nevét.

Jessica Hay, a hercegnő valamikori iskolatársa legalábbis ezt állítja, és egyebeket is: „A Diana név mindig is tetszett Katalinnak. Mindketten szerettek volna ikreket, és most a baráti körben az a szóbeszéd járja, hogy valóban ikreket vár. Ha egyikük fiú, a másik lány lenne, akkor valóra válhatna mindkettőjük álma” – nyilatkozta a Fansshare.com-nak.

kate terhes

Naponta újabbnál újabb pletykák jelennek meg Kate gömbölyödő pocakjáról és terhességéről: a The Sun brit bulvárlap szerint nagy az esély rá, hogy a sorban a harmadik trónörökös akár egész pontosan július elsején szülessen, éppen Diana hercegnő, Vilmos tragikus sorsú anyjának születésnapján.

Bár a név még nem hivatalos, de a szóbeszéd nem járhat messze az igazságtól. 2010-ben, mikor Vilmos herceg és Kate Middleton még csak jegyespár voltak, Vilmos egy alkalommal elmondta, hogy első lányuk neve a Diana nevet kapja majd. „Így soha nem felejthetik el az édesanyámat” – mondta akkor a herceg.

Kimaradt?