Szerelemhullámok az X-Faktor-lányok életében

Míg Antal Tímea elbizonytalanodott és jelenleg szünetelteti három éve tartó kapcsolatát, addig Csobot Adél új párra talált, bár nemigen mutatkoznak együtt a nyilvánosság előtt, ellentétben Timiékkel, akik vállalják, hogy még mindig fontosak egymás számára.

Budapest elválaszt

Antal Timi az X-Faktor miatt 400 km-re került párjától, de biztos volt benne, hogy ez nem fog változtatni kapcsolatukon, és mint annyi más nehézséget a három év együttlét alatt, a távolság kihívásait is legyőzik. „A hátralévő időt tulajdonképpen már fél lábon is kibírjuk" – jelentette ki egy héttel ezelőtt a bánffyhunyadi lány, aki december 8-án Wolf Kati Szerelem, miért múlsz? című slágerét énekelte.

Másfél hónappal ezelőtt arról vallott, hogy minden szerelmes dal éneklése közben kedvesére gondol, és nagyon örül neki, ha párjának sikerül felutaznia Budapestre, hogy beüljön a közönség soraiba.

antal-timea zolival blikk

Úgy tűnik, ez mit sem változott: ez a dal is Zoltánnak szólt, akivel jelenleg szüneteltetik kapcsolatukat. De ettől függetlenül fontos Timinek, hogy találkozzanak. Zolinak úgy szintén, hisz különben nem utazott volna Budapestre a közönség soraiban tapsolni, szurkolni Timinek.

„Kértem, hogy jöjjön el, támogasson. Amikor felmentem a színpadra, és ott láttam a szüleimet, a rokonaimat, a két legjobb barátnőmet, meg őt is, plusz energiát kaptam” – mondta a Blikknek Timi, aki a műsor után is találkozott Zolival.

Budapest összeköt

Csobot Adélnak új kalandokat hozott Budapest. A műsor folyamán szárnyra röppentek hírek, hogy Nagy Szilárd versenytársával kezdett kapcsolatot, de miután a fiú kiesett, elszakadtak egymástól. Azt nehéz lenne megjósolni, hogy az X-Faktor döntőjét követően vállalják-e egymást Adél és új szerelme, Istenes Bence, akik különben nagyon diszkréten nyilatkoznak a most kibontakozó szerelemről.

„A mai napig nem nyilatkoztam semmit ezzel kapcsolatban, mégis tényként kezelik, hogy egy pár vagyunk” – mondta a Borsnak az AfterX műsorvezetője. „Én nagyon szeretném, legfőképpen Adél miatt, hogy a műsorra koncentráljon mindenki. Így egyelőre ebben az ügyben nem is kívánok nyilatkozni” - tette hozzá.

Csobot-Adel-es-Istenes-Bence430x286

Nyilatkozott ellenben néhány volt barátnője Bencének, aki már több tévés sztárral is járt. Szerintük nem fog sokáig tartani a románc. „Nem a hosszú távú, komoly kapcsolatok híve” - jellemezte Bencét a Való Világ Zsófija, akinek lakó- és vetélytársával, Anikóval is összejött a műsorvezető.

Anikó és a Viva tévés Iszak Eszter nem nyilatkozott, Bence első nagy és ismert szerelme, Kovácsovics Fruzsi azonban igen: „Bence nagyon sok jót tud adni az embernek, igaz, rosszat is. Mindenesetre kívánom nekik, hogy érezzék jól magukat egymás mellett addig, amíg lehet. Mert nagy jövőt azért nem jósolok nekik”.

Istenes Bence bosszantónak érzi, hogy nőügyeivel van tele az internet: „Azt gondolom, természetes, hogy az ember a saját köreiből választ vagy talál leggyakrabban párt. Alapvetően szerintem azzal nem lehet semmi baj, hogy egy huszonöt éves fiú csajozik” – nyilatkozta a műsorvezető.

Kimaradt?