Cenzúrázni kell Ördög Nóra könyvének borítóját

Könnyen lehet, hogy mégsem a nagy feltűnést keltett meztelen képpel jelenik meg Ördög Nóra könyve. A pikáns képválasztás a bejelentés pillanatától megosztotta a rajongókat - voltak, akik úgy vélték, egy kétgyermekes édesanya már ne meztelenkedjen - ugyanakkor mind a kiadó, mind Nóra teljesen elégedettek voltak a választással.

A Blikk úgy értesült, hogy mégis meg kell változtatni az anyaságról szóló írás borítóját - több megszólaló ugyanis ebben a formában nem hajlandó szerepelni a kiadványban. "Nem látok garanciát arra, hogy a borító megváltozik, ezért jeleztem, hogy nem adom a nevemet a készülő kötethez " - nyilatkozta a lapnak Kaáli Géza professzor, annak az intézménynek az alapítója és vezetője, ahol a műsorvezetőnő kislánya fogant. A szakember hozzátette, hogy jóval komolyabbnak tartja a témát, mint azt a bulváros megközelítést, amit a borító sugall. Úgy tudni, Török Attila, a Magyar Lombikbébi Társaság elnöke és Krizsa Ferenc főorvos is csatlakozott Kaáli professzorhoz.

Az ő megszólalásuk nyilván szerves részét képezi a könyvnek, így valószínű, hogy ha nem sikerül meggyőzni őket a szereplésről, akkor Ördög Nóra és a kiadó cenzúrázni kényszerül az eredeti borító-ötletet - azaz valamilyen visszafogottabb képet kell majd választaniuk.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?