Rendőrt hívott a kétéves kislány, mert nem tudott egyedül felöltözni

Egy kétéves amerikai kislány nem tudta egyedül felvenni a nadrágját. Ezért úgy döntött, a rendőröket hívja segítségül.

A kétéves kislánynak segítségre volt szüksége nadrágja felvételéhez. Úgy gondolta, vészhelyzet van, ezért kihívta a rendőrséget.

A kislány a nagypapájával volt otthon, akinek fogalma sem volt, hogy unokája rendőri segítséget kért, ezért nagyon meglepődött, amikor rendőrök csengettek be hozzá. Elmagyarázta nekik, hogy nincs vészhelyzet, ekkor a kislány megjelent mögötte félig felöltözve, és ugrálva integetett a rendőrnek, hogy segítsen neki.

A rendőrnő rájött, mi történt valójában és segített a gyereknek felvenni a nadrágját, aki ezután a cipőjéhez is segítséget kért.

A rendőrnő azt mondta, nem ritka, hogy a gyerekek játszanak a telefonnal és véletlen felhívják a rendőrséget. Azt is mondta, ilyenkor leültetik őket, és elmondják nekik, hogy csak vészhelyzet esetén szabad őket hívni, de ez a kislány még csak két éves. Csodálkozott, hogy egyáltalán tudott tárcsázni - írja a Yahoo News.

A kislány édesanyja azt mondta, meglepődött, amikor hazaérve megtudta, a rendőrök öltöztették fel kislányát. Azt is mondta, megtanították neki, hogyan kell hívni a rendőröket vészhelyzet esetén, de nem volt biztos benne, hogy tényleg megértette. Szerinte kislánya egyébként fel tud öltözni egyedül.

A rendőrnő azt mondta, meghatotta a kislány, mert nemrég még ő volt az, aki gyerekként kihívta a rendőröket. A rendőrségre visszaérve a rendőrnőt megdicsérték azért, ahogy a helyzetet kezelte.

2015-ben a Dél-Karolinai Greenville megyében 250 ezer alkalommal hívták véletlen a rendőrséget.

Kimaradt?