Antal Timi krampusznak öltözve várta a Mikulást

Annyira rajonganak a téli ünnepekért az X-Faktor sztárjai, hogy a Mikulás tiszteletére Antal Timi és Oláh Gergő jelmezbe is bújtak. Gergő öltözött be piros ruhába, Timi pedig feketében alakította a krampuszt. 

A bánffyhunyadi lány elárulta, hogy élete egyik legemlékezetesebb ajándékát éppen Mikulásra kapta: „Mindig is tetszettek az arany ékszerek, és életem első arany nyakláncát Mikulásra kaptam a szüleimtől" – nosztalgiázott Timi. „Most krampusznak öltöztem, hogy segítsek meglepni a többieket. A fekete rosszaság karaktere nagyon megtetszett, ahogy visszanéztem a képeket, amelyeket Gergő készített rólam az okostelefonjával, eldöntöttem, hogy egyszer befestetem feketére a hajam" – mondta Timi.

xfaktormikulas

Oláh Gergőt gyermekként minden évben meglátogatta a Mikulás: „Otthon mindig a nagybátyám a Télapó, ő járt régen hozzánk, most pedig az én kicsikéimet ajándékozza meg" – mesélte az X-Faktor sztárja. „Felhívtam videotelefonon a gyerekeket, de nem igazán értették, miért viselek furcsa piros ruhát, valamint hiányolták a Télapó nagy fehér szakállát. Naponta beszélünk, de remélem, az ünnepen meg tudom majd személyesen is látogatni őket. Már azt is elmondták, mit kérnek: a kislányom babát, a kisfiam kisautót" – tette hozzá az énekes.

Kimaradt?