Európában felkapott férfimodell Sógor Csaba EP-képviselő fia

A fiával büszkélkedett a Facebook-oldalán csütörtök este Sógor Csaba. Sógor Ákos divatmodellel egy magyarországi portál készített interjút, ezt osztotta meg a csíkszeredai európai parlamenti képviselő.

A divany.hu cikkéből kiderül, hogy Sógor Ákos mára már az egyik legfelkapottabb modell a legnagyobb európai divatházakban. Legutóbb a milánói kifutókon szerepelt, és sorra ír alá neves cégekkel reklámszerződéseket, csak nagy márkáknak dolgozik.

A portálnak adott interjúban elmondta: alapképzése szerint építész, és lenyűgözi ennek a szakmának a sokoldalúsága. A modellkedés számára munka, ahol jól kell teljesíteni. „Szerintem a modelleknek semmi közük a divathoz: a divat a tervezőkről, a fotósokról szól. Mi csak kitöltjük a ruhát, de ezzel nincsen semmi baj, hiszen ez a munkánk” – jelentette ki. 

Sógor Ákos büszke arra, hogy idén világviszonylatban az egyik legnagyobb divatház bemutatóját, az Etrót nyithatta meg. „Egy válogatás nem csak a külsőségekről szól. Számít a magatartás, a személyiség, na meg, hogy mit csinálsz az életben, mit gondolsz az életről? Ezek a kérdések nagyon sokszor elhangzanak egy válogatáson. Az Etro ruhapróbáján azt mondták, hogy érdekes vagyok számukra és tetszik nekik a dolgokhoz való hozzáállásom, ezért szeretnék, ha én nyitnám a bemutatójukat” – mondta a divatház döntésének hátteréről.

Sógor Ákos elmondta, legnehezebbnek a modellkedésben azt tartja, hogy folyamatosan türelmesnek és magabiztosnak kell lenni. „És néha a fizetésedért is meg kell harcolni” – tette hozzá. Modell karrierjét egyelőre folytatni szeretné: „Ha azt tartom a szemem előtt, hogy az anyagiakat egyszer a tanulmányaimba tudom majd fektetni, akkor nem állít meg senki, nem fáradok el. Csinálni kell és kész” – magyarázta.

 

Kimaradt?