Csobot Adél nem akar főállású anya lenni

Pár hónapos magzatjával pocakjában Csobot Adél kijelentette: nem tudna leállni a pörgéssel, és ha változni is fog az élete a várandósság és az anyaság korai szakaszában, azt mégsem tudja elképzelni, hogy ezentúl főállású, otthonülős anyuka legyen.

Mindez nem jelenti, hogy túl korainak érezné a baba érkezését: "A mai világban nagyon fiatal szülőnek számítunk, amikor a legtöbben tologatják a családalapítással járó felelősségvállalást. Azonban én már kislánykoromban is így képzeltem el az életem – meséli az énekesnő a delmagyar.hu-nak. Rengeteg még a teendője azonban: több fellépés, koncert, és Az Őrült Nők Ketrecében is játszik tavaszig, az Alföldi Róbert által rendezett musicalben Anne-t alakítja.

"Nekem ez a darab, a színház nagyon fontos, és biztattak, ha majd úgy érzem, a gyermekünk születése után szeretettel várnak vissza. Nyilvánvalóan az ember egy gyermekkel a pocakjában nem nagyon tervezhet előre, soha nem tudni, mi hogyan történik majd. De nálam az soha nem merült fel gondolatban sem, ha egyszer majd állapotos leszek, onnantól kezdve majd örökre otthon maradok, és főállású anyukaként élem tovább az életem. Én nem ilyen típusú lánynak érzem magam! Folyton pörgök. Persze tudom, hogy ez egyfajta önzőség, de vannak vágyaim, álmaim, amit 21 évesen még nem pipáltam ki, így természetesen ezekért édesanyaként is küzdeni fogok, elsősorban azért, hogy a gyermekemnek a legjobb legyen" - nyilatkozta Adél, aki saját édesanyját tartja példaképének.

Az  X-Faktor  harmadik szériájának bronzérmese és Istenes Bence műsorvezető első gyermeküket várják, akinek megfoganását október végén jelentették be.
 

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?