Szándékosan hajtott a kamion alá a sarmasági nő

Szándékosan hajtott a kamion alá az a fiatal nő, aki a hét végén vesztette életét közúti balesetben Szatmár megyében – írja rendőrségi forrásokra hivatkozva a voceatransilvaniei.ro.

Mint megírtuk, szombat délelőtt Madarász és Erdőd között egy fiatal nő ismeretlen okok miatt a szemközti sávra hajtott, ahol belecsapódott egy szabályosan közlekedő teherautóba. A szerencsétlenségben a 28 éves sofőr szörnyethalt, az ütközés erejétől Audi gépkocsija is a felismerhetetlenségig összeroncsolódott. Sérülései miatt a kamion sofőrjét is kórházba kellett szállítani.

A rendőrség szerdán napvilágra került jelentése szerint nem a baleset nem volt véletlen, hanem öngyilkosság történt: a 28 éves nő szándékosan rohant az érkező kamion kerekei alá. Megállapításukkal egybevág a kamion sofőrjének tanúvallomása, valamint az áldozat hozzátartozóinak nyilatkozata is.  

A sofőr azt állítja: az Audinak nagy sebessége volt, ugyanakkor hol egyik, hol pedig a másik sávra húzott át. A nő szülei pedig azt nyilatkozták: lányuk többször is öngyilkossággal fenyegetőzött. Emiatt nem egyszer elvették tőle Audija kulcsát, attól tartva, hogy autóba ülve valóra vátlja fenyegetéseit. 

A sarmasági magyar nőt kedden temették el szülővárosában.

 

Kapcsolódók

Kimaradt?