Egyedül kezeli forintmillióit a nagyváradi tinisztár

Kisebb vagyon felett rendelkezik a 2014-es X-Faktor nagyváradi győztese, Tóth Andi, aki 15 évesen, a nagymamájával költözött Budapestre. A lány a pénzügyeit egyedül kezeli – nyilatkozta a Borsnak.

Tóth Andi kénytelen volt megszokni az önállóságot, mert az eredeti tervekkel ellentétben szüleinek nem sikerült Budapestre költözniük. Ennek anyagi okai vannak: nehéz lenne eladni a nagyváradi házukat, és az a pénz, amit érte kapnának, nem lenne elég a magyar fővárosban venni egyet. A lányukban azonban megbíznak.

A Tóth Andi a magyar lapnak elmondta, az X-Faktor után nyitotta élete első bankszámláját, erre került a tehetségkutató győztesének járó 12 millió forint. A pénzből alig költött, csak azt vette meg magának, ami szükséges: egy telefont és egy laptopot, illetve ebből fizeti az albérletét.

A 2014-es X-Faktorban, amit Andi megnyert, az RTL Klub emelte a tétet. A szokásos egyéves havi egymilliós fizetés, az utazás és az autó mellé ugyanis járt még további tízmillió forint is. Ezt az énekesnek a karrierje beindítására, koncertszervezésére, videoklip készítésére kellett fordítania.

A születi csak annyit tanácsoltak, hogy ne nagyon nyúljon hozzá az összeghez, amíg 18 nem lesz, és ezt be is tartja. „Azért bízhatnak meg bennem ennyire, mert ahogy mindig is mondtam, nem vagyok egy átlagos 16 éves lány” – magyarázta. Tóth Andi egyébként sokat dolgozik: számos koncertje van, és a Válótársak sorozatban is játszik.

Kapcsolódók

Kimaradt?